top of page
EXP_L_GL_BRAND_LR Experience Centre_001.jpg

Offroad rijden

Behendigheid, techniek en plezier, dat is een 4x4 offroad rijden kort samengevat.

In volle vaart een steile helling bedwingen. Beheerst over een spekgladde ondergrond slippen. Of geconcentreerd over een rotsterrein manoeuvreren.  Het offroad terrein, aangelegd met natuurlijke obstakels zal uw behendigheid naar een hoger niveau tillen.  De samenwerking tussen alle teamleden staat op een uitdagend parcours als deze steeds centraal om de offroad tour tot een goed einde te brengen.

We laten de modder, grind én het plezier van uw event afspatten door goed naar uw wensen en doelstelling van dit evenement te luisteren.  Het succes hangt af van uw beleving en dat van uw gasten.  De sleutel tot succes is onze professionele, doch informele aanpak voor en tijdens het bedrijfsevenement op uw maat.  Wil u een presentatie voorafgaand van de activiteit?  Wilt u graag enkele kleine versnaperingen of liever een uitgebreidere bbq? Denkt u een overnachting? Samen kijken we de mogelijkheden na zodat uw bedrijfsevenement een succes wordt.

​Waarom offroad rijden de juiste team- of bedrijfsactiviteit is:

  • Techniek & behendigheid staan centraal.

  • Samenwerking tussen teamleden is een must.

  • Prachtige terreinen met uitdagende, natuurlijke obstakels en proeven.

  • Professionele begeleiding.

  • Op maat van uw noden.  Catering, presentatiemogelijkheden... 

Offroad rijden kan op één van de twee prachtige domeinen in Zuid-België. De natuurlijke obstakels dagen uw genodigden uit.  Niet snelheid, maar wel behendigheid en teamwork staan hier centraal.

Ik wil meer informatie

Bedankt voor de inzending! Wij nemen spoedig contact met jou op.

bottom of page