top of page

Happy New Year

Wow, wat een jaar. Met een roadtrip in mei én september (ja, voor eerst organiseerde ik er twee/jaar) en een race experience in Spa-Francorchamps, veel nieuwe gezichten, tevreden deelnemers en enkele culinaire aspecten, kijk ik terug op een fijn jaar.


Komend jaar neem ik jou opnieuw mee in de wondere wereld van fijne momenten, netwerken en adrenaline. Zondag 7 mei verwelkom ik je graag in Sint-Niklaas voor de start van roadtrip "Spring" '23. Een nieuwe route van A naar B met tal van andere autoliefhebbers. What's not to love about that?


Maar ik laat je ook graag kennismaken met rijden op circuit. Een fantastische ervaring die, neen, niet (alleen) over snelheid gaat, maar wel over rijvaardigheid, bocht- en remtechnieken om de ideale rij-lijn aan te houden. Technieken en inzichten die ook jou in het dagelijkse verkeer tegoeden komen.


Hou je mailbox goed in het oog want daar maak je kennis met het aanbod.


Voor nu... wens ik jou, jouw familie, vrienden en iedereen rond jou een leuk eindejaar en gezond nieuw jaar.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page