top of page

Roadtrip "Fall", de eerste editie.

Na enkele donkere dagen met regelmatige regenval zag zondag 25 september er veelbelovend uit. Laten we eerlijk zijn, een roadtrip is pas echt geslaagd met goed weer. En gelukkig was dat aanwezig toen ik deelnemers mocht ontvangen bij Garage Vandenberghe in Sint-Martens-Latem.


De garage met exclusieve tweedehandswagens was ook nu het verzamelpunt voor alle autoliefhebbers. Na even weg te dromen in de showroom en een uitgebreid ontbijt achter de kiezen zette iedereen aan om het eerste deel van de roadtrip aan te vangen. Met tussenpozen vertrokken de wagens richting Aalst.


Een glooiende landschap deed opnieuw denken (ref. roadtrip '21) aan de Vlaamse Ardennen. Flirtend met deze denkbeeldige grens werd halt gehouden in De Mooie Molen. Een trouw- en feest locatie met ruime parkeergelegenheid én laadmogelijkheden. Ja, ook aan de hybride- of elektrische deelnemers wordt gedacht.


Het Italiaans buffet met zoete lekkernijen bij de koffie zorgde voor een welverdiende rustpauze. Even kennismaken met elkaar, ervaringen delen over de route en kennis delen over de wagens gebeurt op een ongedwongen manier, want, iedereen deelt dezelfde passie.


Tijd om het tweede deel van de route aan te vangen. Met het Brussels Gewest als eindpunt (neen, dat weten de deelnemers niet op voorhand) heeft iedereen nog een 2-tal uurtje rijplezier voor de boeg. De chique villawijken op hoger gelegen punten vormen de laatste 10 kilometer het kader van de eerste roadtrip met ander begin- en eindpunt.


Aangekomen in Martin's Manoir Chateau du Lac was het tijd om de beentjes te strekken. De feeërieke omkadering met hapje en drankje zorgt voor de laatste babbels alvorens huiswaarts te keren.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page