top of page

Terugblik op een prachtige roadtrip door Oost- en West-Vlaamse wegen


Zondag 15 mei, 7u, tijd om te vertrekken naar de start locatie van roadtrip “Spring”.

Een week lang hou ik het weer in het oog. Het zag er al enkele weken naar uit dat het wel goed weer zou worden, maar wees eerlijk, in België ben je nooit zeker. Zondag 15 mei was het dan zover, om 7u scheen de zon en ik wist dat het goed was, het zou een zalig zonnige dag worden.


Eens aangekomen bij garage Vandenberghe trof de cateraar de nodige voorbereidingen om alle gasten te ontvangen met een uitgebreid ontbijt. En ja hoor, de eersten arriveerden netjes 30’ voor het aangegeven ontvangstuur. Niet erg, want de showroom bestaat uit beeldschoon materiaal waardoor de gasten het eerste kwartier niet aan een ontbijt dachten.


De koffie is warm, het ontbijtbuffet staat klaar om geserveerd te worden, gasten schuiven aan om te proeven van al dat lekkers. Met een variëteit aan brood, beleg, fruit en verschillende garnituren startte niemand met honger aan het eerste deel van de roadtrip.


Het pittoreske Deurle is de start van wat een ongeloof mooie route is. Doorheen het Meetjesland, langs ongekende, doch prachtige wegen worden de deelnemers net over de grens begeleid naar Oostburg. Golfclub Oostburg spreekt meer dan ooit tot de verbeelding met zijn grote clubhuis. Door de positionering van de wagens langsheen de hoofdingang te plaatsen voelde het als de American lifestyle.


Met een glaasje en hapje werden de gasten ontvangen om zo aan te sluiten voor de lunch. Een uitgebreide BBQ zorgde ervaar dat iedereen uitgerust en voldaan aan het tweede deel van de roadtrip kon beginnen. Na het dessert genoot iedereen nog even na van de prachtige omgeving en aanwezige wagens. Samen een passie delen, dat schept écht een band.


Tijd voor deel twee van de roadtrip. De wegen zijn nog mooier dan voorheen. Langsheen West-Vlaamse polders via de Damse Vaart richting het vliegveld van Ursel terug rijdend richting Aalter en Deinze om aan de achterkant van Deurle terug aan de eind locatie toe te komen.


De zon straalde nog even hard als ’s ochtends, daarom besloten we alle statafels buiten te plaatsen. Met een ruim assortiment aan tapas en dranken kon iedereen nagenieten van deze gezellige dag. Nog even napraten over het roadbook, of over de capaciteit van de wagens die her en der werden getest,… Ik sloot de dag af met veel plezier, voldoening en geluk om z’n fijne deelnemers te mogen plezieren.


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page