top of page
2CV bedrijfsevent

2PK 
bedrijfsevenement

Ben jij op zoek naar een teamactiviteit waar plezier en beleving centraal staan? Dan is een nostalgische rit met 2PK’s ongetwijfeld iets voor jou.

Het is een ideale gelegenheid om de banden aan te halen binnen een team.  Of mensen op een speelse en ongedwongen manier met elkaar kennis laten maken.  Of het ontstaan van een brainstormsessie.

Samen met jouw team kruip je zelf achter het stuur van deze 2pk-tjes om de rally met diverse stopplaatsen tot een goed einde te brengen. 

Wil je graag de omgeving van een nieuwe bedrijfsvestiging verkennen? Of maak je graag een rondrit naar diverse bedrijfslocaties?  Wat het doel van deze 2PK rit ook is, wij staan jou bij in het succes ervan.  Door dieper in te gaan op jouw doel, wensen en verlangens zorgen we voor een bedrijfsevenement op maat.  Een meerdaagse tour, overnachting, proeverijen, … wij maken een voorstel op maat.

​Een 2PK teamactiviteit is perfect om de connectie tussen de aanwezigen te versterken. 

  • Teambuilding waar plezier en beleving centraal staan.

  • Op locatie(s) naar jouw keuze of volgens ons voorstel.

  • Perfect om de banden tussen collega's, klanten, leveranciers, distributeurs.. aan te halen.

  • Vanaf 20 personen

  • Steeds op maat van jouw groep en wensen.

Wat de reden van uw evenement ook is, we zorgen voor succes met maatwerk en heldere communicatie.  Ook tijdens het event zorgen we dat onze persoonlijke aanpak voelbaar is.  We luisteren naar de deelnemers, sturen bij en creëren samen een groepsgevoel.  Rijden op circuit wordt een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ik wil meer informatie

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedig contact met jou op.

bottom of page