top of page

Carmoods en Apex Events bundelen krachten voor een uniek autobelevingsavontuur.

Carmoods, een gekende organisator van roadtrips in België en exclusieve autobelevingen in het buitenland, kondigt met trots een exclusief partnership aan met Apex Events by Phil Bastiaans. Door deze strategische samenwerking zullen beide organisaties hun expertise en passie bundelen om op maat gemaakte autobelevingen te bieden aan bedrijven in Nederland en België.

Apex Events, in handen van de Nederlandse Phil en Yvette Bastiaans is een begrip in de wereld van autosport-incentives. Met een gedeelde passie voor autosport en een focus op bedrijfsevenementen is het partnership tussen Carmoods en Apex Events een natuurlijke evolutie in hun langdurige relatie.

Beide bedrijven hebben al jarenlange ervaring in het samenwerken met bedrijven en hebben nu besloten om hun krachten te bundelen en bedrijven een breed scala aan autobelevingen aan te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Door deze strategische samenwerking zullen beide organisaties hun expertise, passie én wagenpark met o.a. Porsche 911, BMW M240i en Renault Mégane RS, bundelen om een breed gamma aan op maat gemaakte autobelevingen aan te bieden aan bedrijven.

Of het nu gaat om het organiseren van een onvergetelijke incentive op circuit, offroad activiteit of een exclusief bezoek met uw relaties aan de Red Bull Factory in de UK, Carmoods en Apex Events creëren hoogstaande incentives voor ieders specifieke wensen en doelstelling.

"Bij Carmoods begrijpen we dat bedrijfsevenementen altijd een duidelijke doelstelling moeten hebben", zegt Ann De Vleeschauwer, oprichter van Carmoods. "Met dit exclusieve partnership met Apex Events kunnen we onze klanten een unieke autobeleving op maat bieden die perfect past bij hun bedrijf en doelstellingen. We zijn toegewijd om een ongeëvenaarde ervaring te creëren die niet alleen de verwachtingen overtreft, maar ook een blijvende indruk achterlaat."

Apex Events brengt zijn expertise in de wereld van autosportbeleving naar dit partnership, waarbij bedrijven kunnen rekenen op een combinatie met hoge belevingsfactor en opwindende autosportervaringen die naadloos aansluiten bij hun behoeften. Het team van Apex Events zal samenwerken met Carmoods om bedrijven te voorzien van een gepersonaliseerde benadering, waarbij elk detail zorgvuldig wordt uitgewerkt om de gewenste resultaten te bereiken.

"We zijn verheugd om samen te werken met Carmoods en bedrijven een unieke autobeleving op maat te bieden," zegt Phil Bastiaans, oprichter van Apex Events. "Onze gezamenlijke passie voor autosport en onze toewijding aan het creëren van gepersonaliseerde belevenissen stellen ons in staat om bedrijven een onvergetelijke beleving te bieden. We kijken ernaar uit om samen mooie activiteiten te organiseren.


162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page